18.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Κινητοποίηση την Πέμπτη στην Πλατεία Αγοράς ενάντια στην μετατροπή της Κρήτης σε ορμητήριο των ΗΠΑ – NATO

Ημερομηνία:

Kάλεσμα προς τους πολίτες απευθύνει η “Πρωτοβουλία Αντίστασης” για συμμετοχή σε κινητοποίηση ενάντια στον πόλεμο στη Συρία, την πιθανή εμπλοκή της Ελλάδας και τη μετατροπή της Κρήτης σε ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

Στο κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

Η ανάγκη μαζικής κινητοποίησης των Χανιωτών ενάντια στη χρήση της βάσης της Σούδας και του Πεδίου Βολής διαπιστώθηκε στην ανοικτή σύσκεψη που έγινε την Τρίτη 13 -10 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με θέμα τη στάση του λαού μας απέναντι στον πόλεμο στη Συρία, την προσφυγιά και τη γρήγορη μετατροπή της Κρήτης σε ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑ και άλλοι ιμπεριαλιστές τάχα καταδιώκουν το ISIS, που είναι δημιούργημά τους, αλλά ουσιαστικά συγκρούονται μεταξύ τους και ρημάζουν άλλη μια χώρα μετά το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη και την Ουκρανία. Ούτε στη Συρία θα σταματήσουν αν δεν τους φράξει το δρόμο η πάλη των λαών.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί στην πρώτη κινητοποίηση που γίνεται στην πόλη μας την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία της Αγοράς, για να καταδικάσουμε τον πόλεμο των ιμπεριαλιστών που γεννά τα καραβάνια των προσφύγων.

Να καταδικάσουμε το τούρκικο και το ισραηλινό καθεστώς που δολοφονούν μαζικά αγωνιστές και να διαδηλώσουμε αποφασιστικά την αντίθεσή μας στην εγκατάσταση νέας βάσης στην Κρήτη για τα μη επανδρωμένα drones και στην διευρυμένη και επικίνδυνη χρήση της βάσης της Σούδας.

Να ανοίξει ένας γύρος μαζικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων στην πόλη μας, στην Κρήτη και σ’ όλη τη χώρα για να μη μετατραπεί ο τόπος μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Πρωτοβουλία Αντίστασης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...