13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κινητοποιούνται οι πολίτες για τις παράνομες κεραίες στη Χαλέπα – Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ημερομηνία:

Οι πολίτες και στην περιοχή της Χαλέπας εδώ και χρόνια κάνουν ένα μεγάλο αγώνα ενάντια στις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Τον τελευταίο όμως καιρό, οι εταιρείες φαίνεται να έχουν αποθρασσυνθεί.

Τα δικαστήρια που πραγματοποιούνται έχουν κόστος. Κι ενώ οι εταιρείες έχουν κεφάλαια για να ξοδεύουν στα δικαστήρια και να πληρώνουν τους δικηγόρους, οι πολίτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνοι τους σε έναν τέτοιο αγώνα.

Έτσι, κι ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και σήμερα μάλιστα προχώρησαν σε αφισοκόλληση, προσφεύγουν τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Kατόπιν συνάντησης που είχαν με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος” Γιάννη Σαρρή, και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία αναφορικά με τα αιτήματά τους, έβαλε το θέμα στο Δ.Σ. και αφού συμφώνησαν όλες οι παρατάξεις πάρθηκε η απόφαση το ζήτημα των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Χαλέπα αλλά και σε όλο το δήμο να συζητηθεί διεξοδικά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 15.30 το μεσημέρι.

Σχετικό κάλεσμα για παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει απευθυνθεί στους πολίτες της Χαλέπας ενώ μεταξύ των ζητημάτων που θα συζητηθούν είναι και η χρηματοδότηση εκ μέρους του δήμου του δικαστικού αγώνα ενάντια στις εταιρείες που παρανομούν.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ