17.1 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Κισσαμικός: Ο Σταυρουλάκης στο Μάλεμε

Ημερομηνία:

Η τριάδα που είχε οριστεί στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΟΑ θα βρεθεί την Κυριακή (03/11, 15:00) και στο Μάλεμε, για το ματς πρωταθλήματος του Κισσαμικού με τον Α.Ο. Πεύκης.

Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Γιάννη Κοκμοτό και Μάριο-Γιώργο Βυζιργιαννάκη, όλοι τους από το Ρέθυμνο.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μανόλης Παπαδάκης από το Λασίθι.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοί είναι οι σύνεδροι που εκέχθηκαν στα Χανιά για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 27 Μάρτη

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά για την απώλεια του Δημητρίου Ποντικάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Ποντικάκη, διακεκριμένου δικηγόρου και επί σειρά ετών Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Ποιητικό αναλόγιο «Δεν ήμουν πλασμένος για τον πόλεμο» στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Ποιητικό αναλόγιο «Δεν ήμουν πλασμένος για τον πόλεμο» στα Χανιά στις 22/3/2026 στο ΚΑΜ. Με Φανή Γεωργακάκη, Εμμανουήλ Στεφανουδάκη και μουσικό σχολιασμό από τον Ιωάννη Γιαννακάκη. Ελεύθερη είσοδος.

Χανιά: Παγκρήτια κινητοποίηση το Σάββατο με αίτημα να μπει «λουκέτο» στη Βάση της Σούδας

ΥΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, Ο...