22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κι άλλη τραγωδία στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου: Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, χθες τα ξημερώματα, στο δρόμο Ρεθύμνου -Ηρακλείουαπό τη σύγκρουση δύο οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 54χρονος και να τραυματιστεί ο 18χρονος γιος του!

Ο άτυχος Γ.Μ. βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητό που επέβαινε μαζί με τον 18χρονο γιο του, ο οποίος τραυματίστηκε όμως είχε την ατυχία να δει τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 80ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Χανίων Σητείας στις 05.25, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο, με οδηγό τον άτυχο 54χρονο και συνοδηγό το γιο του, εκινείτο στο ρεύμα προς Ηράκλειο. Στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας κι ένα ΙΧ επιβατηγό με οδηγό έναν 28χρονο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα του νεαρού οδηγού καρφώθηκε στο προπορευόμενο αυτοκίνητο. Στο σημείο κλήθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος ο οποίος οδηγούσε το όχημα που ακολουθούσε, συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγραφή των αγροτικών προβιομηχανικών εγκαταστάσεων της Βενετοκρατίας στον Δήμο Αποκορώνου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Αποκορώνου,...

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...