Το νέο κρητικό έδεσμα είναι… οι χοχλιοί σουβλάκι! Σύμφωνα με τη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά , η έμπνευση ξεκίνησε από τις Μοίρες και σιγά σιγά έγινε συνήθεια.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, για τα σουβλάκια από χοχλιούς απαιτούνται μόλις 7 λεπτά για να ετοιμαστούν και είναι πεντανόστιμα. Μάλιστα τα βουτούν σε λαδόξυδο , προσθέτουν λίγο αλάτι και τα σερβίρουν με κρασί.
Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:
Και χοχλιούς σουβλάκι!!
Όταν το είδαμε για πρώτη φορά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , όταν πλησιάσαμε όμως και δοκιμάσαμε κιόλας , πειστήκαμε ότι η έμπνευση μας να ψήσουμε καπου στις Μοίρες χοχλιούς σουβλάκι δεν ήταν καθόλου άσχημη.
Τα σουβλάκια μετά απο 7 περίπου λεπτα ηταν έτοιμα και πεντανόστιμα. Αν αμέσως μετά που θα τα βγάλεις , τα βουτήξεις και σε λαδόξυδο με λίγο αλάτι ,ε, τότε πιά γίνονται καταπληκτικά. Δοκιμαστε απο τη συνταγή μας και θα μας θυμηθείτε!