17.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Κλείδωσε η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη – Τη στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας

Ημερομηνία:

Ο κύβος ερρίφθη. Η Όλγα Γεροβασίλη θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη, απαντώντας έτσι στην πρόκληση – πρόσκληση που απηύθυνε χθες από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος, μπροστά στην αμφισβήτηση που έχει δεχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει το topontiki.gr, η νυν αντιπρόεδρος της Βουλής έχει τη στήριξη και του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός κάνει και ένα δεύτερο βήμα, ολοκληρώνοντας τη θεαματική παρέμβαση, που έκανε χθες αιφνιδιαστικά, μία ώρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, ζητώντας να υπάρξει και πάλι προσφυγή στα μέλη του κόμματος για την εκλογή προέδρου.

Είναι πλέον αβέβαιο και μάλλον εξαιρετικά δύσκολο, εάν, υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρξει και τρίτη υποψηφιότητα, όπως αυτή του Διονύση Τεμπονέρα, που συζητούνταν έντονα μέχρι πρότινος.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ