19.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Κλείσιμο δρόμων λόγω κακοκαιρίας ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Χανίων

Ημερομηνία:

Λόγω της εξελισόμενης κακοκαιρίας ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων το κλείσιμο των δρόμων Κράπη- Ασκύφου- Σφακία, Λάκκοι – Ομαλός και του δρόμου από Βουκολιές προς Παλαιόχωρα από σήμερα το βράδυ έως και το πρωί

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ανακοινώνει ότι θα παραμείνουν κλειστοί από σήμερα το βράδυ μέχρι το πρωί οι δρόμοι :

Κράπη- Ασκύφου- Σφακία, Λάκκοι – Ομαλός και  ο δρόμος από Βουκολιές προς Παλαιόχωρα.

Στην περιοχή Έλος – Βάθη – Ελαφονήσι ,προς το παρόν πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων, αλλά αν συνεχιστεί η χιονόπτωση υπάρχει περίπτωση να κλείσει και αυτός.

Επίσης στον εθνικό Δρόμο Αγιά Μαρίνα – Πλατανιά συχνές ισχυρές χαλαζοπτώσεις δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και εφιστάται η προσοχή.

Συνιστάται η μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κίνηση σε όλο τον ορεινό όγκο του Νομού από την Κίσσαμο έως την Ασή Γωνιά και οι οδηγοί θα πρέπει   να μετακινούνται μόνο σε αναγκαίες περιπτώσεις.

Εκχιονισμοί δεν θα γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας , για την ασφάλεια των εργαζομένων στα εκχιονιστικά  μηχανήματα.

Οι αναγκαίες παρεμβάσεις θα γίνονται

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ