18.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στον ΕΟΠΥΥ

Ημερομηνία:

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ με αφορμή την πρώτη ημέρα της λειτουργιάς του πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις δηλώσεις του ο κ. Ορφανός είπε μεταξύ άλλων πως «παρακολουθούμε με αγανάκτηση το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ. Το άνοιγμα που γίνεται σήμερα επίσης δείχνει τα μεγάλα κενά και δελιχνει πως δεν θα καλύπτει τις ανάγκες του κόσμου.»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης σημείωσε επίσης πως η κυβέρνηση και η Ε.Ε που έχουν παίξει τον κύριο ρόλο στη διάλυση της δημόσιας υγείας ενώ επιτέθηκε και στην και η Περιφέρεια Κρήτης για την  οποία είπε πως συμβάλει σε προγράμματα διαφήμισης του τομέα της ιδιωτικής υγείας καθώς πρόσφατα αποφασίστηκε να γίνει μια καμπάνια για να ενημερωθούν οι τουρίστες για την ιδιωτικές μονάδες υγείας στην Κρήτη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση λέει ανέφερε ο κ. Ορφανός τέλος πως ο κόσμος πρέπει να βγάλει από το μυαλό του την συνύπαρξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα της υγείας «και θα πρέπει να απαγορευθεί κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της υγείας και της πρόνοιας».

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει...

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην...

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες...