15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Κλουζώ με φαντασία» δείχνει πίσω απ’ την παρακολούθησή του ο Χατζηδάκης – Αθωώνει τον Κ. Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

«Ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως με τις απομακρύνσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ» είπε ο υπουργός Εργασίας που επί ένα 8μηνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Κ. Μητσοτάκη, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την επιβεβαίωση από την ΑΔΑΕ ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Κάλυψη στον πρωθυπουργό παρείχε για ακόμα μία φορά ο Κωστής Χατζηδάκης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1. προσπάθησε με κάθε τρόπο να «αθωώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Απέδωσε την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ σε παθογένειες της μυστικής υπηρεσίας και έκανε λόγο για «Κλουζώ» που εξάντλησαν τη φαντασία τους σε κάποιους ανθρώπους.

Ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «οι άνθρωποι που ενέχονται άφησαν να διαρρεύσουν τα στοιχεία σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ».Σε ερώτηση που δέχθηκε γιατί δεν υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ, ο υπουργός απάντησε ότι «δεν μου έχουν λείψει οι καρέκλες. Οκτώ χρόνια είμαι υπουργός. Εκείνο που ξέρω και μου έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ότι με περιβάλει με την εμπιστοσύνη του».

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε ακόμα ότι θέλει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, υποστηρίζοντας ότι όσοι βρίσκονται πίσω από τη δική του και τις άλλες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, έκαναν κακό στην εικόνα της Ελλάδας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ