Την περασμένη Παρασκευή 12/7/2013, στην εκπομπή «Η φυλή των φίλων» του κου Κώστα Αρβανίτη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 και στο πλαίσιο της συνέντευξης του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση κου Παντελή Καψή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ότι στο πρόγραμμα της ΕΔΤ την προηγουμένη μέρα (11/7) μεταδόθηκε τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS διευκρινίζει με το παρόν ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή με το νέο τηλεοπτικό φορέα ΕΔΤ, ούτε ασφαλώς προώθησε σε αυτόν οποιοδήποτε κοινωνικό μήνυμα για αναμετάδοση. Η οργάνωση είχε επανειλημμένως συνεργαστεί με την ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο χορηγιών επικοινωνίας αλλά και γενικότερα, με τελευταία περίπτωση αυτή της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2013, η οποία έχει ολοκληρωθεί από τις 10 Ιουνίου.
Κοινός ψεύτης ο Παντελής Καψής, λέει το Δίκτυο Μεσόγειος SOS!
40
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαφία Χανίων: Η ΕΛ.ΑΣ ζητά από τη Δικαιοσύνη επανεξέταση 10 υποθέσεων
Επανεξέταση δέκα περιπτώσεων που αφορούν τη χορήγηση πιστοποιητικών τοξικομανίας και φέρονται...
Ιράν: «Αυτό που έκανε ο τζαμπατζής του Κιέβου δε θα μείνει αναπάντητο», λέει ο Αραγτσί για την επίθεση σε Ιρανικό πλοίο
Επικίνδυνη ένταση αναπτύσσεται μεταξύ Ιράν και Ουκρανίας, καθώς ο...
Χανιά: «Επειδή θα μπλέξω, πλήρωσα για να αλλάξει το χαρτί» – Οι συνομιλίες που «καίνε» τοξικολόγο και ιατροδικαστή
Νέα στοιχεία για την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας της Κρήτης» αποκαλύπτονται μέσα...
Τόσο χρόνια δράσης η “Μαφία” των Χανίων, ουδείς πολιτικός είχε πάρει χαμπάρι;
Είναι ένα σοβαρό ερώτημα, ειδικά απ' όσα προκύπτουν και...



