18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Κοινόχρηστοι χώροι τουαλετών με ελεύθερη χρήση στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής ότι πλησίον της πλατείας του Πλατανιά, στο εμπορικό κέντρο OLEA, υπάρχουν Κοινόχρηστες Δημόσιες τουαλέτες, ελεύθερες για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 2 θέσεις αντρικών τουαλετών, 2 θέσεις γυναικείων  και 1 μια θέση για ΑμΕΑ.

Μετά από συμφωνία του Δήμου Πλατανιά και της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε επιτεύχθηκε η παραχώρηση των παραπάνω κοινόχρηστων τουαλετών για ελεύθερη χρήση, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη Δημόσια υγιεινή και εξυπηρέτηση κατοίκων και  επισκεπτών.

Σχετική ενημερωτική κάρτα η οποία περιέχει τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις θέσεις στάθμευσης στον ίδιο χώρο, έχει ήδη διανεμηθεί σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος προς ενημέρωση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε κ. Γ. Ανδρουλάκη για την προσφορά της εταιρείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου μας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προτιμούν να μη βγουν στη σύνταξη, παρά να ρυθμίσουν τα χρέη τους

Χαμηλή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων στη ρύθμιση που...

Ανοιχτό το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασίες αλλά προγραμματικές, όχι παρασκηνιακές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους παραδέχθηκε την δυσκολία...

Στέφανος Κασσελάκης: Το πλήγμα με την αποχώρηση Μάλαμα, οι φήμες περί συνεργασίας με ΝΔ και το συνέδριο ως μάχη επιβίωσης

Οι έντονες φυγόκεντρες τάσεις που ταλανίζουν το Κίνημα Δημοκρατίας τον τελευταίο...