21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κολωνός: Νέα καταγγελία για την μητέρα της 12χρονης – «Η ίδια την έφερνε στον οίκο ανοχής»

Ημερομηνία:

Μια νέα καταγγελία για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης που υπέστη βιασμούς στον Κολωνό είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη -ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι -η οποία μίλησε στο Mega είπε ότι η μητέρα ετοίμαζε το κοριτσάκι και το έβαφε και πρόσθεσε πως η μητέρα πήγαινε το κοριτσάκι στα εξωτερικά ραντεβού.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Να σημειωθεί ότι μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγνώρισε τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο ως πελάτη.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά που επικαλείται ο Alpha, η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχεια το κοριτσάκι έφευγε μαζί τους για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...