14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κολωνός: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Ημερομηνία:

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Χθες, υπήρξε μια ακόμη προφυλάκιση για την υπόθεση, η τέταρτη κατά σειρά, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, μετά την απολογία της, στη φυλακή οδηγήθηκε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, αρνούμενη την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, την οποία και της απήγγειλαν οι αρχές.

Τα εμβάσματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, αλλά και τα χρήματα που παραδέχθηκε ότι έλαβε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον 53χρονο και την σύζυγό του ήταν οι κύριο λόγοι που οδήγησαν στη φυλακή την 37χρονη

Η κατηγορούμενη που φέρεται σύμφωνα με τις αρχές να εξέδιδε την ίδια της την κόρη, αν και αρνήθηκε την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Και παρά τα κλάματα και τη στήριξη των μεγαλύτερων παιδιών της και της θείας της 12χρονης, οι οποίοι κατέθεσαν υπέρ της, οι δικαστικοί λειτουργοί διέταξαν την προσωρινή της κράτηση.

Η 37χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους σκοτεινούς δρόμους που είχε οδηγήσει την κόρη της ο Ηλίας Μίχος.

Τον χαρακτήρισε «καλοσυνάτο άνθρωπο», που κερνούσε τα παιδιά της παγωτά και πορτοκαλάδες και έδινε χαρτζιλίκι στη 12χρονη, όταν τον βοηθούσε σε καμιά ελαφριά δουλειά στο κατάστημα mini market που διατηρούσε. Ήταν «άνθρωπος εμπιστοσύνης» μέχρι που η θεία της μικρής ανακάλυψε τα  μηνύματα της 12χρονης προς τον Ηλία Μίχο με σεξουαλικό περιεχόμενο.

«Βλέποντας τα χυδαία μηνύματα που ο ίδιος είχε αποστείλει στην ανήλικη κόρη μου κυριολεκτικά πάγωσα και σοκαρίστηκα.

Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ και θυμός μου που την επόμενη ημέρα του απέστειλα μηνύματα στο messenger και τον αποκαλούσα παιδεραστή.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μου ζήτησαν να μην αναφέρω τίποτασε σε κανέναν μέχρι να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα και να μην αντιληφθεί ότι η ίδια έχω προβεί σε καταγγελία σε βάρος του, γιατί θα εκκινούσαν αστυνομική έρευνα άμεσα», υποστήριξε η μητέρα της 12χρονης στην απολογία της.

Με το επιχείρημα αυτό, ότι δηλαδή έπραττε καθ’υπόδειξη των αστυνομικών για να μην κινήσει υποψίες, η κατηγορούμενη επιχείρησε να εξηγήσει γιατί δέχθηκε χρήματα τόσο από τον Ηλία Μίχο όσο και από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την 37χρονη, η κόρη της της αποκάλυψε πώς ξεκίνησαν όλα. «Κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε. Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό», είπε στην ανακρίτρια και με κλάματα επέμεινε ότι δεν είχε ιδέα για τη βάναυση κακοποίηση του παιδιού της.

Την Τετάρτη θα απολογηθούν

Νέα προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν από την ανακρίτρια και οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής είχαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη. 

"google ad"

Οπως αναφέρει το iefimerida.gr o 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και εργάζεται ως υπάλληλος φαρμακαποθήκης, φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως από τα τρία ραντεβού πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο και έδωσε 50 με 70 ευρώ στη 12χρονη. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε την ηλικία της ανήλικης και νόμιζε ότι ήταν 17 ετών.

Συνήθιζε να επισκέπτεται ιστοσελίδες γνωριμιών και επικαλείται προβλήματα υγείας. Χθες στη ΓΑΔΑ εξετάστηκε επί μιάμιση ώρα από γιατρό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πιστοποίησε ότι ο 33χρονος αντιμετωπίζει διανοητικό πρόβλημα.

Προβλήματα υγείας που τους καθιστούν ανίκανους να τελέσουν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται φέρονται να επικαλούνται οι άλλοι δύο συλληφθέντες.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Προβλήματα υγείας επικαλείται και ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος αρνείται την κατηγορία.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...