20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

«Κολωνός της Κρήτης»: H πρώτη αντίδραση του παιδιού όταν η μητέρα βρήκε τις κρυφές φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Τυχαία, πατώντας κατά λάθος στην οθόνη του κινητού του παιδιού της, βρήκε η μητέρα τις γυμνές φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού, το οποίο φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 66χρονος λυράρης, πλασάροντας το παράλληλα, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, σε άλλους άνδρες. Η γυναίκα υπέστη σοκ, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, όπως περιγράφεται, προκειμένου να μάθει που είχε μπλέξει το παιδί της. Ούτε καν μπορούσε να υποψιαστεί το μέγεθος της σοβαρότητας της όλης ιστορίας. Συμβουλεύτηκε ειδικούς για να την καθοδηγήσουν, να πράξει το σωστό, και εκείνοι κατέστησαν σαφές ότι ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, ήταν αυτός της Αστυνομίας.

Όταν ζήτησε από τον γιο της εξηγήσεις για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ο ανήλικος φέρεται να έβαλε τα κλάματα και να κλειδώθηκε στο δωμάτιο του. Και τότε, μαμά και παιδί επέλεξαν να «συνομιλήσουν» γραπτώς με ερωτήσεις-απαντήσεις. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία φέρεται να προέκυψε η εμπλοκή του 66χρονου μουσικού παραδοσιακής μουσικής, του αποκαλούμενου «Α».

Η οικογένεια του παιδιού παλεύει να προστατεύσει τον ανήλικο και τα αδέρφια του απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει διερεύνηση σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία.

Και για την οικογένεια όμως του κατηγορούμενου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και οδυνηρή. Τα όσα καταγγέλλονται είναι «ισοπεδωτικά» και περιμένουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τους τρεις άνδρες που συνάντησε.

Για τον 46χρονο Ουρολόγο του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο οποίος από την Τρίτη έχει τεθεί σε αργία καθηκόντων για ένα μήνα, περιέγραψε πως δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση καθώς ο ίδιος ο γιατρός φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε χρόνο τη δεδομένη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ήδη ποινικές διώξεις σε βάρος του 46χρονου γιατρού ο οποίος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι αποχώρησε από το ραντεβού όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για ανήλικο.

Την ίδια ώρα κρίσιμο για τις αρχές θεωρείται το να ταυτοποιηθούν δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αλλά και οι 29 χρήστες της ειδικής πλατφόρμας στους οποίους είχε σταλεί πορνογραφικό υλικό του ανηλίκου.

Αναφορικά με αυτούς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να εκδοθούν τα πρώτα εντάλματα σύλληψης.

Οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες ότι όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την τραγική υπόθεση θα αποκαλυφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή το πρωί της Παρασκευής με την οικογένειά του μικρού αγοριού να αναμένει με αγωνία την απόφαση των Εισαγγελικών και Ανακριτικών αρχών.

cretalive.gr, ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...