20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κολύμβηση: Σε ημερίδες, αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα

Ημερομηνία:

Σε διπλό ταμπλό αγωνίζεται αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με την αγωνιστική ομάδα να λαμβάνει μέρος στην Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά (19/1). Όσον αφορά τα παιδιά της προαγωνιστικής ταξιδεύουν για αγώνες στο Ηράκλειο (20/1).Για το αγωνιστικό τμήμα, πρόκειται για την προτελευταία τους πρόβα πριν την έναρξη του χειμερινού πρωταθλήματος, με τα έως τώρα μηνύματα να είναι πολύ θετικά για τον Κώστα Τζιλιβάκη. Στη διάθεσή του θα βρίσκονται σχεδόν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριές του, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να κολυμπήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πισίνα των 25μ. του κολυμβητηρίου Χανίων.
Για τα προαγωνιστικά, οι αγώνες στο Ηράκλειο συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της ΠΕΚΥΚΡ, με τα νεαρά παιδιά του Αποστόλη Γεωργιάδη και του Αντώνη Καλογεράκη να επιδιώκουν σε καλούς χρόνους.

Οι έφοροι του τμήματος κολύμβησης, Μανώλης Ντουσάκης και Στέφανος Καλογεράκης δηλώνουν: «Το τμήμα μας βρίσκεται σε φουλ δράση. Είμαστε αισιόδοξοι για τις επιτυχίες των κολυμβητών και των κολυμβητριών που έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τα παιδιά των προαγωνιστικών είναι ακόμα νωρίς γιατί το Παγκρήτιο πρωτάθλημα αργεί ακόμα, αλλά για την αγωνιστική ομάδα, η ημερίδα του Σαββάτου, θεωρείται η προτελευταία πριν το πανελλήνιο Κατηγοριών. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά το κολυμβητήριο, η ελπίδας μας είναι να παραμείνει ανοικτό και η προετοιμασία να συνεχιστεί απρόσκοπτα όλη τη χειμερινή περίοδο με τη συμβολή όλων των φορέων της πόλης».
Αναλυτικά η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας:

Σλέτνιοβ, Χαλκιαδάκης, Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Ντουσάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη Βασιλική Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ξανθουδάκη.

Και της προαγωνιστικής:

Φανδριδάκης, Καυκαλάς, Τσίγκος, Κολοκοτρώνης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημουλιός, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Διακολουκάς, Καπής, Κάχρης, Πετράκης, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νίκη Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Θεοδοσάκη, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Νταουντάκη, Περβολαράκη, Περάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...