17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Κοσμοσυρροή στο λιμάνι του Ηρακλείου από το μπασκετικό υπερθέαμα που πρόσφεραν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο | Φωτός

Ημερομηνία:

Κοσμοσυρροή υπήρξε στο χώρο του λιμανιού στο Ηράκλειο από το μπασκετικό υπερθέαμα που πρόσφεραν σήμερα το απόγευμα τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, αθλητική δράση που οργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης και ο δήμος Ηρακλείου.

Ξεχωριστό τόνο έδωσε η κερκίδα Ακαδημιών με παιδιά έως 12 ετών  που έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης που ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και ιδιαίτερα την οργάνωση σώματος εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, την εθελοντική οργάνωση-ένωση ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, την εθελοντική ομάδα «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, και την εθελοντικό σύλλογο Ηλιαχτίδα.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο  και τα παιδιά των Ακαδημιών στις κερκίδες, συνεχάρη ο Περιφερειάρχης Κρήτης ο οποίος και ευχαρίστησε για την προβολή που πρόσφεραν στο νησί μας από το μοναδικό θέαμα της διοργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες με εγκαρδιότητα υποδέχτηκε στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τα αδέλφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ,  παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Νίκο Καλογερή, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη και του βετεράνου του μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά. Στην διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης τίμησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την μεγάλη προσφορά του στο μπάσκετ ευρύτερα στον αθλητισμό και στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό παραδίδοντας του τιμητική πλακέτα.

“Σας υποδεχόμαστε με χαρά στην Κρήτη, στην Περιφέρεια μας και είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχή  πορεία και τις διεθνείς διακρίσεις σας που αναδεικνύουν και προβάλλουν την Ελλάδα” είπε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης υποδεχόμενος τα αδέλφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τα δυο αδέλφια εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία τους στην Κρήτη, για την συνδιοργάνωση-συνεργασία με τη Περιφέρεια και ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την θερμή υποδοχή και βράβευση. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην συνέχεια με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο Αρχανών  όπου τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό παιδιά της περιοχής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ