14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κοτζιάς για δηλώσεις Στόλτενμπεργκ: Να καταστεί σαφές πως συμφωνία που θα είναι σε βάρος της χώρας μας θα μπλοκαριστεί

Ημερομηνία:

Να καταστεί σαφές στο ΝΑΤΟ πως συμφωνία για την ένταξη Σουηδίας και Φιλανδίας που θα στρέφεται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων θα ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΊ.

Το παραπάνω ζητάει με ανάρτησή του ο Νίκος Κοτζιάς, που χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Στόλτενμπεργκ ως «δηλώσεις υπόκλισης σε απαιτήσεις της Τουρκίας».

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών έχει ως εξής:

«Μετά τις δηλώσεις του ΓΓ ΝΑΤΟ υπόκλισης σε απαιτήσεις Τουρκίας, η Ελλάδα οφείλει να καταστήσει σαφές στο ΝΑΤΟ, ότι συμφωνία με Τουρκία ως προς ένταξη Σουηδίας και Φιλανδίας, που θα στρέφεται σε βάρος ελληνικών συμφερόντων και υπονομεύει στρατηγική θέση χώρας θα μπλοκαριστεί. Άλλο πολιτική ασφάλειας και άλλο στήριξη τουρκικής επιθετικότητας».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...