12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Κουρουμπλής: «Εγώ παραιτήθηκα της βουλευτικής ασυλίας, ας μου κάνει μήνυση»

Ημερομηνία:

Στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ απάντησε σε συνέντευξή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, δηλώνοντας πως ο Ανδρέας Γεωργίου ήρθε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και δεν έχει καμμία σχέση με την ελληνική δημόσια διοίκηση.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, πως το email μεταξύ αυτού και του Πολ Τόμσεν που κατέθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Βουλή, κατά την διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής για το Έλλειμα, είναι προϊόν υποκλοπής, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε: «Εγώ παραιτήθηκα από την Βουλευτική μου ασυλία. Ας μου κάνει μήνυση…». Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Marconi Radio 96,1 F.M.», ενώ κατά την συνέντευξή του, απαίτησε να παραιτηθεί από το αξίωμά του ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...