15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κουτσούμπας από Χανιά: «Σφύριξε κλέφτικα» η σύνοδος της ΕΕ για την τουρκική επιθετικότητα

Ημερομηνία:

Την άποψη ότι η Σύνοδος της ΕΕ δεν έδωσε απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας εξέφρασε απόψε από τα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας που συμμετέχει σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Μάλεμε και αφορά τα προβλήματα της περιοχής, προσερχόμενος στο χώρο της εκδήλωσης δήλωσε:

«Το πρόβλημα είναι ότι η Τουρκία μέρα με την μέρα, κατοχυρώνει διεκδικήσεις απαράδεκτες σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο. Άρα λοιπόν αυτό είναι το ουσιαστικό συμπέρασμα που πρέπει να βγει και για αυτά, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η σύνοδος της ΕΕ σήμερα δεν έδωσε απάντηση, αντίστοιχα μάλλον σφύριξε κλέφτικα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...