16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κούγιας για 38χρονη: «Κάθε λέξη που λέει, επιβαρύνει τη θέση της»

Ημερομηνία:

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 36χρονος από την Κρήτη ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύντροφό του.

Ο δικηγόρος του Γ.Μ., Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόοδος της υγείας του θύματος της επίθεσης: «Δεν υπάρχει καμία πρόοδος για το μάτι. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου τύχει ποτέ».

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της 38χρονης να μιλάει ελεύθερα μέσα από τις φυλακές στα κανάλια. «Άκουσα με δυσάρεστη έκπληξη τα όσα λέει η 38χρονη. Μου κάνει εντύπωση που ο συνάδελφός μου που χειρίζεται την υπόθεσή της δεν της το έχει απαγορέψει. Κάθε λέξη που λέει επιβαρύνει τη θέση της. Δοκιμάζει τη λογική και την αντοχή αυτών που θα την κρίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός των άλλων ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε και το νέο στοιχείο, το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να υπήρχε στο ξενοδοχείο, μια γυναίκα με το όνομα «Στεφανία», η οποία αναζητείται, τονίζοντας δε πως η επίθεση έγινε την ώρα που ο 36χρονος κοιμόταν. «Από τα ευρήματα προκύπτει ότι το έριξε στον ύπνο του», κατέληξε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...