31 C
Chania
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026

«Κράξιμο» σε Κατρούγκαλο και από ΣΥΡΙΖΑίους: Ψηφίζετε μνημόνια που δεν έχει ψηφίσει ούτε η Δεξιά

Ημερομηνία:

Ακόμα και σε κομματικές εκδηλώσεις «τα ακούνε» πλέον τα στελέχη της κυβέρνησης, παρά το ήπιο κλίμα που επικράτησε κατά την ψήφιση των δύο νομοσχεδίων.

Σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος έγινε δέκτης αυστηρής κριτικής. Ένας από τους παρευρισκόμενους απευθυνόμενος στον υπουργό, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ψηφίζετε -μια κυβέρνηση της Αριστεράς- μνημόνια και νόμους που δεν έχει ψηφίσει ούτε καν η Δεξιά. Και πολύ φοβάμαι ότι με αυτά που γίνονται, η Αριστερά δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι».

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cAtPPKfcJUI”]

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκκληση Περιφέρειας Κρήτης στους ελαιοπαραγωγούς για τον δάκο – Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2026

Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί τους ελαιοπαραγωγούς σε επαγρύπνηση για τον δάκο. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος δολωματικός ψεκασμός, ξεκίνησε ο δεύτερος σε βόρειες και δυτικές περιοχές.

Πλατινένια διάκριση για την ψηφιακή εφαρμογή του Προγράμματος «ΖΩΗ» στα Mobile & IoT Awards 2026

Η ψηφιακή εφαρμογή του Προγράμματος «ΖΩΗ» της Περιφέρειας Κρήτης απέσπασε Platinum Award στα Mobile & IoT Awards 2026 και Gold Award στην κατηγορία Mobile Health.

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Ο μαγικός κόσμος των πνευστών» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Ο μαγικός κόσμος των πνευστών» στο Ηράκλειο από την Περιφέρεια Κρήτης, με τη Μπαντίνα Πνευστών και το Sax Ensemble.