30.8 C
Chania
Friday, September 13, 2024

Κρήτη: Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο αεροδρόμιο – Έλουσε με μπύρα την 19χρονη σύντροφό του και άρχισε να την κλωτσά

Ημερομηνία:

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το βράδυ της Παρασκευής (23/8) ένα ζευγάρι τουριστών από τη Γερμανία άρχισε να καυγαδίζει έντονα, την ώρα που βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου περιμένοντας την πτήση τους.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 27χρονο, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να μην διστάζει να επιτίθεται στην 19χρονη σύντροφό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας και αφού την άδειασε πάνω της και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κλωτσά μια την σύντροφό του στο πόδι και μια τις αποσκευές του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου που συνέλαβαν 27χρονο και τώρα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 19χρονη ο 27χρονος την είχε χτυπήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ