13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: Άλλαζε τις πινακίδες για να γλυτώσει τα τέλη κυκλοφορίας

Ημερομηνία:

«Λαβράκι» έβγαλε χθες η Ομάδα Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αγίου Νικολάου σε έλεγχο που έγινε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, ένας Έλληνας εντοπίστηκε την Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος σε περιοχή του Δήμου να οδηγεί όχημα ΙΧ το οποίο και είχε θέσει σε ακινησία έχοντας καταθέσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που επιβεβαίωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, ο εν λόγω άνδρας, με καταγωγή από περιοχή του νομού Λασιθίου, εντοπίστηκε να έχει αφαιρέσει τις πινακίδες από φορτηγό όχημα και να τις έχει τοποθετήσει στο ΙΧ αυτοκίνητο, προκειμένου να γλιτώσει έτσι από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας, κλπ.

Σε ενδελεχή έλεγχο που έγινε χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αγίου Νικολάου διαπιστώθηκε η σχετική παράβαση, που θα αναγκάσει τον θύτη να πληρώσει, λόγω φορολογικών και τροχονομικών παραβάσεων, χρηματικό πρόστιμο της τάξεως των 13.500 ευρώ (10 χιλιάδες από την Εφορία για κίνηση οχήματος που θα έπρεπε να βρίσκεται σε ακινησία και 3 χιλιάδες για τη μετάθεση πινακίδων από το το φορτηγό στο ΙΧ αυτοκίνητο).

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...