17.1 C
Chania
Σάββατο, 4 Απριλίου, 2026

Κρήτη: «Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό, έπεσε πάνω μου και έχασα το πόδι μου»

Ημερομηνία:

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμέτωπιση των τροχαίων που αυξάνονται καθημερινά. Μόνο στην Αττική την περίοδο των εορτών σημειώθηκαν πάνω από 200 περιστατικά, ορισμένα εκ των οποίων θανατηφόρα.

Η μαρτυρία στο Star της Φωτεινής, μιας γυναίκας που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας τροχαίου συγκλονίζει.

Η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, στην Ελούντα της Κρήτης.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο» λέει στο Star η Φωτεινή.

«Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα γιατί έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό»

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» λέει η Φωτεινή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

star.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένταση τροχονομικών ελέγχων στην Κρήτη: 520 παραβάσεις σε 1.291 οχήματα

520 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 1.291 ελεγχθέντα οχήματα στην Κρήτη στις 3 Απριλίου 2026. Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.

Αυξημένα μέτρα τροχαίας από την Ελληνική Αστυνομία για το Πάσχα

Η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει αυξημένα μέτρα τροχαίας από 3 έως 19 Απριλίου 2026 για το Πάσχα. Εντατικοί έλεγχοι για αλκοόλ, ταχύτητα, κινητά και ζώνες ασφαλείας.

Σύλληψη πέντε ατόμων για ναρκωτικά στην Ιεράπετρα

Σύλληψη πέντε ημεδαπών 19-27 ετών στην Ιεράπετρα για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη και χρήματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων.

Άρχισε το 5ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά με 142 αθλητές από όλον τον κόσμο

Άρχισε στα Χανιά το 5ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Μίκης Θεοδωράκης» με 142 αθλητές από όλον τον κόσμο. Διεξάγεται στο Μεγάλο Αρσενάλι έως τη Μεγάλη Πέμπτη.