16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κρήτη: Έκκληση βοήθειας για τον 23χρονο με την σπάνια ασθένεια στην καρδιά

Ημερομηνία:

Ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι 23 ετών και αντιμετωπίζει μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά – Ο πατέρας του κάνει έκκληση να βοηθήσει όποιος μπορεί καθώς το κόστος της εγχείρησης ανέρχεται στις 60.000 δολάρια

Έκκληση προς την κοινωνία ζητάει ο Αντώνης Μιχαήλ Γουλιδάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι 23 ετών και έχει κάνει τέσσερις επεμβάσεις στην καρδιά. Οι δύο τελευταίες έγιναν στο Βερολίνο.

Το 2014 πραγματοποίησε την τρίτη επέμβαση, η οποία είχε ποσοστό επιτυχίας 1%. Ο Αντώνης βγήκε νικητής. Το νόσημα από το οποίο πάσχει είναι στένωση του ισθμού αορτής με πρωτοπαθές μυοκάρδιο. Είναι μια αρκετά σοβαρή πάθηση, που, όπως είπε ο πατέρας του, Γιάννης Γουλιδάκης, εντοπίζεται μία φορά στα 7-8 εκατομμύρια περιστατικά. Ο Αντώνης, μεταξύ άλλων, έχει προβληματική αριστερή κοιλία στη βαλβίδα της καρδιάς και η υπέρτασή του είναι αρκετά μεγάλη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, νοσοκομεία της Νέας Υόρκης έχουν βρει μια καινοτόμο θεραπεία 8-10 ημερών και μάλιστα το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 99%. Οι πιθανότητες να γίνει καλά ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι μεγάλες.

Η φωτογραφία του Αντώνη Μιχάλη Γουλιδάκη το 2014 όταν δημοσίευσε η «ΝΚ» την περίπτωσή του για να κατορθωθεί η  επέμβαση στο Βερολίνο

Ο πατέρας του, Γιάννης Γουλιδάκης, κάνει έκκληση μέσω να στηρίξει όποιος μπορεί την επέμβαση του γιου του. Όπως υποστηρίζει, το κόστος ανέρχεται σε 45.000-60.000 δολάρια, ένα χρηματικό ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ζητάει τη βοήθεια των ανθρώπων να στηρίξουν την προσπάθεια του γιου του, ο οποίος αναμένει μια καλύτερη μέρα.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση και στα τουριστικά γραφεία ή σε όποιον έχει γνωστούς στη Νέα Υόρκη να τους συστήσει για να μείνει με τη γυναίκα του για ένα μικρό χρονικό διάστημα 3-4 ημερών. Τα 45.000-60.000 ευρώ είναι ένα χρηματικό ποσό που περιλαμβάνει τις πληρωμές των γιατρών και τη θεραπεία. Το τηλέφωνο του πατέρα του Αντώνη-Μιχαήλ είναι: 6958/576.674.

(φωτογραφία αρχείου pexels)

neakriti.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...