18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κρήτη: Έκλεισε μοναστήρι μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα των τελευταίων ημερών

Ημερομηνία:

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Ιερά Μονή Κουδουμά στην Κρήτη, με τους ιερείς να τηρούν το πρωτόκολλο και να αποφασίζουν το κλείσιμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες με αποτέλεσμα όσοι νόσησαν να τεθούν σε καραντίνα ενώ η Ιερά Μονή Κουδουμά θα παραμείνει κλειστή. Οι προσκυνητές δεν θα μπορούν να την επισκεφτούν για τις επόμενες πέντε τουλάχιστον ημέρες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Μονή:

«Αγαπητοί προσκυνητές της Ιεράς Μονής Κουδουμά. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κρουσμάτων του κορονοιού που εντοπίστηκαν στην Ι. Μονή μάς θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι ημέρες της καραντίνας.

Σας προτρέπουμε λοιπόν αυτές τις μέρες να μην επισκέπτεστε την Μονή μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία δύναμη και η Παναγία μάς να προστατεύει όλους μας από κάθε κακή περίσταση. Ευχαριστούμε.»

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ