14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: Έκλεισε ο ΒΟΑΚ από το πλήθος κόσμου που κατέκλεισε τους δρόμους στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία

Ημερομηνία:

Η κινητοποίηση σήμερα στο Σεληνάρι για την υγεία έχει ιστορική αξία! Καταρχήν συσπειρώνει όλη τη Λασιθιώτικη κοινωνία για ένα ιερό σκοπό και το ξέρουν καλά οι κάτοικοι του ανατολικότερου νομού της Κρήτης, πως οι τοπικιστικές συγκρούσεις του Λασιθίου αποτέλεσε και αποτελεί διαχρονικά, το βούτυρο στο ψωμί όλων όσοι επιθυμούν να διασπάσουν την τοπική κοινωνία.

Η υγεία τους ένωσε όλους λοιπόν! Μεραμπελιώτες, Οροπεδίτες, Γεραπετρίτες και Στειακούς για ένα κοινό στόχο: τη ζωή τους την ίδια και τη δημόσια υγεία που βρίσκεται σε κίνδυνο!

Παρόντες άνθρωποι όλων των ηλικιών, ο Γιωργος Μανουσάκης ανέβασε τον αριθμό των συγκεντρωμένων στους 4000, εκπρόσωποι και των τεσσάρων νοσοκομείων της περιοχής (Νεάπολη, Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα και Σητεία) παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους και βέβαια η εκκλησία με τους δυο αρχιερείς, τους Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Σητείας και Πέτρας και Χεροννήσου κκ.Κύριλλο και Γεράσιμο και πολλοί ιερείς και μοναχοί του Λασιθίου.

Και φυσικά οι Λασιθιώτες που εκτός από δυναμισμό φημίζονται και για το χιούμορ τους με πλακάτ και αφίσες έδειξαν τη διάθεση να διακωμωδήσουν την τραγική ανεπάρκεια της πολιτείας στην αντιμετώπιση των νοσοκομείων της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες:

"google ad"

Φωτογραφίες / κείμενο: cretalive.gr, ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ