15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Κρήτη: Έκλεισε το πρώτο μεγάλο deal των Κινέζων – Τι θέλουν να φτιάξουν στην Κνωσσό!

Ημερομηνία:

Τελικά οι Κινέζοι δεν έρχονται με πολυπληθείς αντιπροσωπείες μόνο για τουρισμό, ελαιόλαδο και…προσκύνημα στην Κνωσσό! Έρχονται και για να επενδύσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, σύντομα θα επισφραγιστεί και τυπικά η πρώτη μεγάλη συμφωνία με Κινέζους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα. Η εξαγορά αφορά συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Βάμο Χανίων για το οποίο η κινέζικη εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει και προυπογράψει.

Το συγκρότημα ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία ο οποίος πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της συγκεκριμένης επιχείρησης και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πια στην Ελλάδα τα κεφάλαια κίνησης που θέλει μια επιχείρηση.

Με τη μεσολάβηση μεγάλου πιστωτικού φορέα έκλεισε η συμφωνία με τους Κινέζους οι οποίοι θέλουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα- με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά και σε εκπληκτικής ομορφιάς τόπο- για να φέρνουν συμπατριώτες τους να κάνουν εδώ διακοπές.

«Αυτή η συμφωνία είναι ουσιαστικά κλεισμένη. Τώρα θέλουν κι άλλα, ενδιαφέρονται για ανάλογα συγκροτήματα σε όλη την Κρήτη» ανέφερε στο cretalive.gr, παράγων που γνωρίζει το χρυσό ντιλ. Φαίνεται επίσης ότι η προσπάθεια των Κινέζων να μπουν στην τοπική αγορά δεν είναι άσχετη και με τις κινήσεις που κάνουν κι άλλα γραφεία τους, όπως εκείνο που έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα ‘Rose weddings’.

Είναι οι ομαδικοί γάμοι Κινέζων ήδη στα Χανιά δεκαέξι ζευγάρια Κινέζων θα παντρευτούν συγχρόνως λίγο μετά το Πάσχα, με όλες τις επισημότητες, σε ρομαντική περιοχή με φόντο τη θάλασσα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...