20.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Κρήτη: Ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλά για θανατηφόρο τροχαίο όπου ο υπαίτιος πάτησε γκάζι και έφυγε

Ημερομηνία:

Έγκλημα που μένει ατιμώρητο, επαναλαμβάνεται. Και στην Κρήτη τείνει να γίνει συνήθεια. Σε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο ο υπαίτιος πάτησε γκάζι και δραπέτευσε.

Το ατύχημα έγινε το Σάββατο 3 Μαρτίου λίγο μετά τις 8 το πρωί στο δρόμο προς τις Μοίρες.

Ο υπαίτιος πέρασε τη διαχωριστική γραμμή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με τον οδηγό που ερχόταν να πέφτει στο στηθαίο στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση. Όμως το αμάξι εξετράπη με αποτέλεσμα ο 45χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Μια ακόμα ανθρώπινη τραγωδία συνέβη σήμερα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο δρόμο των Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ύστερα από εκτροπή αυτοκινήτου ένας έναδρας 45 ετών έχασε την ζωή του.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία του Μανόλη Βιτώρου, εργαζόμενου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο ατύχημα:

3/3/2018 οδεύοντας πρός Βενεράτο,ώρα 7&40 το προπορευόμενο αυτοκίνητο κάνει προσπέραση σε άλλο προπορευόμενο περνώντας την διπλή διαχωριστική αγνοώντας επιδεικτικά ότι ερχόταν αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα ο οδηγός του να ξαφνιαστεί και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του.

Ακούω τον ήχο της πρόσκρουσης στό στηθαίο και βλέπω στον καθρέπτη το αυτοκίνητο να στριφογυρνά στο αέρα και παγώνω.

Κάνω δεξιά και αναστροφή (Δεν είχε άλλα αυτοκίνητα) και τρέχω να δώ τον δυστυχή οδηγό αν χρειάζεται βοήθεια.Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Αυτός που δημιούργησε το τροχαίο οδηγώντας τόσο ανεύθυνα και επιθετικά ούτε καν μείωσε ταχύτητα απεναντίας εξαφανίστηκε θέλοντας να φτάσει 2 η 3 άντε 5 λεπτά νωρίτερα στόν προορισμό του αφαιρώντας σου την ζωή Μιχάλη όπως έμαθα ότι σε λένε.

Συγνώμη Μιχάλη που η παιδεία μας σαν λαός σου στέρησε την ζωή!

Συγνώμη Μιχάλη που η ενστικτώδης αντίδραση μου ήταν να τρέξω μήπως και μπορούσα να βοηθήσω ενώ έπρεπε να κυνηγήσω το κτήνος που σε σκότωσε και να πάρω τον αριθμό της πινακίδας του.

Συγνώμη Μιχάλη εύχομαι να είσαι ο τελευταίος που φεύγει τόσο άδικα!!!!

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ο οδηγός είχε εκσφενδονιστεί έξω από το όχημα και ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ