14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Έψαχναν κτηνοτρόφο και τον βρήκαν σε «καταφύγιο» με… ρακή και σόμπα | Βίντεο

Ημερομηνία:

Έψαχναν κτηνοτρόφο στην Κρήτη και τον βρήκαν σε «καταφύγιο» με… ρακή και σόμπα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στον χώρο ο 72χρονος τους είπε πως είχε και «αρκετή ρακή».

Ασφαλής, ζεστός και… άριστα εφοδιασμένος βρέθηκε τελικά ο κτηνοτρόφος για τον οποίο είχε στηθεί χθες επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Ο άνδρας είχε μεταβεί το μεσημέρι της Δευτέρας στο ποιμνιοστάσιό του στη θέση Κατωφύγι στα όρια των δήμων Βιάννου και Οροπεδίου Λασιθίου με τους οικείους του να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του, κάτι που σε συνδυασμό με τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην περιοχή, είχε εντείνει την ανησυχία τους.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε άνδρες της 3ης EMAK Κρήτης και ο διοικητής της Μονάδας Σταύρος Καλογιαννάκης, οι οποίοι, με το χιόνι να ξεπερνά το ένα μέτρο κατάφεραν να εντοπίσουν τον 72χρονο.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύει το Creta24, σόμπα, καυσόξυλα, φαγητό στο τραπέζι και ένα ζεστό πάπλωμα στο κρεβάτι ήταν ό,τι είχε ο κτηνοτρόφος στο «καταφύγιό» του, όπου περίμενε να κοπάσει η κακοκαιρία για να φύγει.

Μάλιστα, όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στον χώρο ο 72χρονος τους είπε πως είχε και «αρκετή ρακή».

Ο κτηνοτρόφος μετά τον εντοπισμό και τη διάσωσή του επιβιβάστηκε μαζί με τους διασώστες του στο ερπυστριοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...