18.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Κρήτη: Ήρθαν στο νησί να περάσουν καλά αλλά άφησαν την τελευταία τους πνοή…

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη όπου έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές έμελλε να αφήσουν την τελευταία τους πνοή δύο άνδρες.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν 64χρονος από τη Βρετανία ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην Ελούντα. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με τη σύζυγό του να ενημερώνει τις Αρχές. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με έναν 53χρονο Σουηδό που διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα Χανίων. Ο 53χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία ωστόσο στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τους θανάτους των δύο ανδρών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ φως στα αίτια θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...