15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Βίντεο ίσως ξεκλειδώνει τι προκάλεσε την επίθεση με καυστικό υγρό

Ημερομηνία:

Ένα βίντεο από το ξενοδοχείο στην Κρήτη εξετάζουν οι Αρχές, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (23/10), προκειμένου να διαλευκάνουν τι ώθησε τη γυναίκα να επιτεθεί με καυστικό υγρό στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει βιντεοληπτικό υλικό από τους διαδρόμους του ξενοδοχείου που δείχνουν την 38χρονη να φεύγει μετά την πράξη της και τον 36χρονο να βγαίνει από το δωμάτιο και να φωνάζει για βοήθεια έχοντας το υγρό στο πρόσωπο να τον καίει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, έχει βρεθεί το γυάλινο δοχείο, χωρητικότητας 200 ml, που περιείχε το καυστικό υγρό και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος ως προς τη χημική του σύνθεση. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για μείγμα βιτριολιού και νιτρικού οξέος.

Ακόμα, από την επίθεση με καυστικό υγρό προκλήθηκαν ζημιές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Χαρακτηριστικά, κομμάτι του χαλιού και ενός επίπλου φέρουν καψίματα, όπως το κρεβάτι, τα μαξιλάρια κλπ.. Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει, ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχθηκε το καυστικό υγρό.

Ταραχώδης γάμος

Πάντως, επιπλέον ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς οι δύο σύζυγοι βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το ζευγάρι εισήλθε στον χώρο περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής (21/10), ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρξε καβγάς και μετά σιωπή, ενώ η επίθεση με καυστικό υγρό φέρεται να σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10).

Επίσης, ο γάμος του ζευγαριού χαρακτηρίζεται ως ταραχώδης, σύμφωνα με πληροφορίες του κρητικού μέσου μαζικής ενημέρωσης. Κίνητρο για την 38χρονη – ενδεχομένως – ήταν η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου προς εκείνη στη διάρκεια του βραχέος έγγαμου βίου τους.

Ο άνδρας που δέχθηκε το καύστικο υγρό, διακομίσθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Το αυτόφωρο για τη γυναίκα εκπνέει τη Δευτέρα (24/10) και δεν αποκλείεται η ίδια να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δικηγόρο για να παραδοθεί στις Αρχές μετά την παρέλευση του 48ωρου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...