27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Κρήτη: «Δεν με βίασε ο πατέρας μου», λέει η Βρετανίδα που έκανε την καταγγελία στα Μάλια

Ημερομηνία:

«Είμαι σίγουρη 100% πως δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που με βίασε, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τόσο φρικτό». Αυτό δηλώνει η νεαρή βρετανίδα τουρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια της Κρήτης και οι Αρχές συνέλαβαν τον ίδιο της τον πατέρα για το έγκλημα.

Η κοπέλα, η οποία μίλησε στη Daily Mail δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, επιτέθηκε κατά της ελληνικής αστυνομίας λέγοντας πως κατηγόρησαν και συνέλαβαν λάθος άνθρωπο και «άφησαν τον πραγματικό βιαστή της να περιφέρεται ελεύθερος»

Η αστυνομία, σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχει στα χέρια της από το κλειστό κύκλωμα καμερών, λέει ότι ο πατέρας της κοπέλας έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κόρη του σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δύο την περασμένη εβδομάδα, τη χτύπησε στο πρόσωπο και μετά την έσυρε σε μια ερημική παραλία και τη βίασε. Συνελήφθη το Σάββατο, ενώ χθες εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Η Βρετανίδα όμως υπογραμμίζει σήμερα στην Daily Mail, ότι ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης και ότι είναι απολύτως σίγουρα ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συνελλέχθησαν και από τους δύο θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα πήγε στην αστυνομία την περασμένη εβδομάδα για να αναφέρει ότι είχε βιαστεί.

Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή και κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν θυμάται τίποτα για τον βιαστή της, εκτός από το ότι φορούσε ολόλευκα ρούχα.

Οι αστυνομικοί λέγεται ότι συγκέντρωσαν στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) που δείχνουν τον πατέρα της γυναίκας – φορώντας ολόλευκα – να την ξυλοκοπεί και στη συνέχεια να της επιτίθεται σεξουαλικά.

«Έδωσα στην αστυνομία περιγραφή του δράστη, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον βρουν», πρόσθεσε.

Ο άνδρας εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στην πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, την Τρίτη, όπου δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

Ο κατηγορούμενος άνδρας παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στην πρωτεύουσα του νησιού του Ηρακλείου και μάλιστα μοιράστηκε μια αγκαλιά με την κόρη του πριν πει στον δικαστή: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να βιάσω την ίδια μου την κόρη. Κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν είμαι ένοχος ».

Ο πατέρας προφυλακίστηκε, με τη δίκη του πλέον να αναμένεται να διεξαχθεί εντός των επόμενων 18 μηνών σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Η κόρη του είπε ότι θα παραμείνει στο νησί της Κρήτης μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση.

Και πρόσθεσε: «Θα παω σπίτι μαζί του. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον πατέρα μου ενώ επέτρεψαν στον άνδρα που με βίασε να περιπλανηθεί ελεύθερος ».

"google ad"

Η κόρη του είπε στη MailOnline μετά την ακρόαση: «Η ελληνική αστυνομία έχει κάνει τρομερό λάθος».

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές η γυναίκα ήταν γεμάτη μώλωπες και γρατζουνιές που συμβαδίζουν με πέτρες και κλαδιά που βρέθηκαν στην παραλία.

Πρόσθεσαν ότι είχε επίσης τραύματα συμβατά με βιασμό και ότι έχουν συλλεχθεί δείγματα DNA.

Στην καταγγελία της στην αστυνομία, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ένας άγνωστος άνδρας τη σταμάτησε και τη βίασε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε ένα στενό δρόμο κοντά σε ένα μπαρ όπου έπινε νωρίτερα με τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ