17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Κρήτη: Διπλή τραγωδία για την οικογένεια του αδικοχαμένου 23χρονου σε τροχαίο

Ημερομηνία:

Διπλή τραγωδία χτύπησε την οικογένεια Δερμιτζάκη με καταγωγή από τον Αχεντριά που το βράδυ της Δευτέρας έχασε τον μοναχογιό της Μαρίνο Δερμιτζάκη μόλις 23 ετών όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ που επιχειρούσε αριστερή στροφή από την οδό Λεβήνου στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Γιόφυρο.

Ο άτυχος νέος είχε χάσει σε ηλικία μόλις 57 ετών και τον πατέρα του Μιχάλη πριν από λίγο καιρό γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη θλίψη στον Αχεντριά. Ο άτυχος νεαρός αφήνει πίσω τη μητέρα του Μαρία και την αδερφή Εμμανουέλα μόνες.

Η κηδεία του 23χρονου έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Αχεντριά ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:30.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ