17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Επιμένει η αντιεμβολιάστρια γιατρός στα περί αλλοίωσης του DNA από τα κορωνο-εμβόλια

Ημερομηνία:

Με αρκετό κόσμο έξω από τα Δικαστήρια να καταθέτει τη συμπαράστασή του και με την ίδια να επιμένει στις απόψεις της περί αλλοίωσης του DNA από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ξεκίνησε σήμερα στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η δίκη αντιεμβολιάστριας γιατρού, που κατά την τελευταία διετία της πανδημίας, με κάθε τρόπο καταθέτει έντονα τις ενστάσεις της για τα εμβόλια.

Η γιατρός κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατάθεση του καθηγητή Νίκου Τζανάκη, άκρως επιβαρυντική για τη γιατρό. Για το λόγο αυτό, ο συνήγορος της γιατρού ζήτησε από το Δικαστήριο να κληθεί να καταθέσει ο πνευμονολόγος κ.Τζανάκης.

Μετά από σύντομη διακοπή, το Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τις 19 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν τόσο ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, όσο και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χάρης Βαβουρανάκης, με δεδομένο ότι στη γιατρό έχει επιβληθεί ποινή και από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Η.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ