19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Κρήτη: Επιτήδειοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης των σεισμόπληκτων ζητούν από πολίτες την καταβολή χρηματικών ποσών

Ημερομηνία:

“Πατούν” πάνω στην καταστροφή, τον πόνο και την δυστυχία των συνανθρώπων μας για να αποκομίσουν κέρδος!
Το φαινόμενο έκανε ήδη την εμφάνιση του στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που επλήγησαν από τον σεισμό, και ανάγκασε τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος να προειδοποιήσει για την δράση αυτών των απατεώνων.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μινώα:

“Επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση – διευκρινίζουμε ότι – δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους”.

Στην ανακοίνωση γίνεται σαφές ότι “όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προβούν στην κατάθεση χρημάτων υπέρ των σεισμόπληκτων του Δήμου μας μπορούν να το κάνουν μέσω του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τράπεζα: EUROBANK Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, IBAN: GR2602602400000300201205013) με την αιτιολογία /ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης»”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ