15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Κρήτη: Κυβερνητικές δεσμεύσεις προς τους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά

Ημερομηνία:

Διαβεβαιώσεις στους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά και του τσίπουρου έδωσαν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος Αμβυκουχων Αμπελοκαλλιεργητων, Βασίλης Παπαγρηγοριου και ο Αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Βρεντζος, ο οποίος εκπροσώπησε την Κρήτη.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους και ο Ηρακλειωτης Μάξιμος Σενετακης, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλετζάκης.

Οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους παραδοσιακους αποσταγματοποιους είναι, όπως ανακοινώθηκε, απόρροια της συνεργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του Χημείου του κράτους

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμφυλη βία και ποιητική μαρτυρία

της Ζωής Δικταίου Η ποιητική συλλογή «Αύριο, μια Ελένη» ως...