20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Μαρτύρησαν 4 κορίτσια από τον εραστή της μάνας τους – Εναπόθετε κόπρανα σε πιάτο και απειλούσε να τα ταΐσει στη μικρότερη

Ημερομηνία:

​​​​​​​Στο γράμμα της μεγαλύτερης κόρης προς την παιδοψυχίατρο αποτυπώνεται το δράμα των τεσσάρων αδερφών – Tο δικαστήριο έστειλε και τους δυο στη φυλακή

Τα όσα περιγράφουν ότι έζησαν κοντά στη μητέρα τους στο σπίτι του εραστή της, σε χωριό του Ηρακλείου, τέσσερα ανήλικα κορίτσια, είναι γροθιά στο στομάχι.

Στο γράμμα της μεγαλύτερης κόρης προς την παιδοψυχίατρο αποτυπώνεται το δράμα των τεσσάρων αδερφών για την κακοποίηση που υπέστησαν επί μήνες σε αυτό το σπίτι-κολαστήριο, με ξύλο και εξευτελισμούς.

Αποτυπώνεται όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, και η απογοήτευση της ανήλικης: γιατί η «μαμά» (βάζει τη λέξη σε εισαγωγικά) δεν αντέδρασε και δεν τις προστάτευσε.

Τα παιδιά, τουλάχιστον τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, μιλούν για ξυλοδαρμούς με σφαλιάρες στο πρόσωπο και ματωμένες μύτες. Αναφέρουν ότι ο 59χρονος τις εξανάγκαζε να τις πλένει γυμνές μπροστά σε δύο φίλους του αλλά και ενώπιον της μητέρας τους. Τις κλείδωνε για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς νερό και φαγητό, με ένα δοχείο για να κάνουν την ανάγκη τους, τις τρομοκρατούσε για να παριστάνουν τις χαρούμενες. Εναπόθετε κόπρανα σε πιάτο και απειλούσε να τα ταΐσει στη μικρότερη.

Ασύλληπτες καταστάσεις που δεν άφησαν περιθώριο στο δικαστήριο. Οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες και εμφανίζονται να μην κατανοούν τα όσα αποδίδονται σε βάρος τους. Το δικαστήριο ωστόσο ήταν αμείλικτο. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 7,5 και 8,5 ετών αντίστοιχα και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Φωτογραφία: pixabay.com

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ