16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κρήτη: Μετά τις ροπαλιές που έφαγε, της φιλούσε το χέρι και της πήγαινε ροφήματα – Σε κατάσταση σοκ η έγκυος

Ημερομηνία:

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, θα εμφανιστούν εκ νέου η 26χρονη και ο 29χρονος, στο πλαίσιο της διαδικασίας ποινικής διαμεσολάβησης, καθώς και οι δύο, όπως φάνηκε σήμερα, επιθυμούν να υπάρξει μία λύση μετά την επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός από την 3 μηνών σύντροφό του!

Μάλιστα, όπως έγραψε το Cretalive, σε βάρος της κοπέλας ασκήθηκαν διώξεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου, απειλή και παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία με αφορμή το ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος του συντρόφου της.

Η 26χρονη κατηγορείται ότι χτύπησε με ρόπαλο τον 29χρονο άνδρα καθώς και ότι επιχείρησε να του “σπάσει” το αυτοκίνητο!

Σήμερα, πάντως, ο νεαρός που κατήγγειλε το περιστατικό, κρατούσε και φιλούσε στο χέρι την σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί εδώ και 7 μήνες και της προσέφερε διαρκώς ροφήματα…

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση και θα εμφανιστούν εκ νέου στα δικαστήρια την ερχόμενη Τετάρτη, μόλις εκδοθεί η διάταξη ποινικής διαμεσολάβησης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ