22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Κρήτη: Νέα παιδιά δίνουν μάχη για την ζωή τους στις Εντατικές

Ημερομηνία:

Στιγμές αγωνίας βιώνουν οι οικογένειες νέων ανθρώπων στην Κρήτη βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα να νοσηλεύονται στην Εντατική έπειτα από κάποιο ατύχημα, κυρίως τροχαίο.

Συγκεκριμένα…

Τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει και δίνει στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Χανίων η κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν στον Γαλατα Χανίων, από το οποίο και έχασαν τη ζωή τους τα τρία νεαρά αγόρια.

Η 22χρονη παραμένει σε καταστολή και νοσηλεύεται η διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακόμα στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, νοσηλεύεται και ο νεαρός άνδρας από την Ινδία ο οποίος προ ημερών τραυματίστηκε όταν ογκώδες αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι του σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο όπου είχε πάει για να ζητήσει εργασία. Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Την ίδια ώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται και ο 23χρονος που χθες τα μεσάνυχτα τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαζίου.

Συμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ο νεαρός εξακολουθεί και νοσηλεύεται διασωλημένος και σε καταστολή στην Εντατική.

Αναφορικά με τον 25χρονο Γερμανό ο οποίος τις προηγούμενης ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4 στα Χανιά, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες μεταφέρθηκε στην πατρίδα του με αεροδιακομιδή αφού πρώτα σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του και υποβλήθηκε στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις.

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...