23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ένας 40χρονος

Ημερομηνία:

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κρήτη με έναν ακόμα άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Αδελειανό Κάμπο Ρεθύμνου όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος άνδρας και λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει.

Να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη παρουσιάζουν αύξηση 200% σε σχέση με το περσινό διάστημα.

Tην ίδια ώρα και όπως έχει δηλώσει στο Ράδιο Κρήτη ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, τα μισά τροχαία δυστυχήματα οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ουσιαστικά μίλησε για ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα. Από την μία είναι η τεράστια ταχύτητα που αναπτύσσεται στους δρόμους και από την άλλη η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Αυτά τα δύο συστατικά στοιχεία μαζί με την κατανάλωση του αλκοόλ, αλλά και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ όπως η υπερβολική ταχύτητα, η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη κ.α, αποτελούν μείζονα θέματα τα οποία αποτελούν και τις αιτίες πολλών τροχαίων, σημείωσε ο κ. Καρακούδης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...