26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Κρήτη: Νεκρός 52χρονος μία μέρα μετά τον εμβολιασμό του από ανακοπή – Παθολογικά τα αίτια λέει ο ιατροδικαστής

Ημερομηνία:

Παθολογικά είναι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του ΠΑΓΝΗ, τα αίτια του θανάτου, ενός 52χρονου άνδρα, που πέθανε αιφνίδια από ανακοπή το πρωί της Τετάρτης (26/5) στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατος του άνδρα δεν μπορεί να συσχετιστεί με τον εμβολιασμό του που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη. Ο Ανδρέας Κοντογιάννης είπε χαρακτηριστικά για τον ενδεχόμενο συσχετισμό: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. Το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του, χωρίς κάποια ενόχληση, ενώ ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του

Παρά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε και τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εμβολιάστηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer.

ΕΡΤ

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ