21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρήτη: Νεογνό με κορωνοϊό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Νεογνό μόλις λίγων ημερών δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή αφού νοσεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα νεογνό κοριτσάκι περίπου 25-35 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Βενιζέλειο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το κοριτσάκι που εμφάνισε συμπτώματα της νόσου covid19 πριν μερικές ημέρες βρίσκονταν νοσηλευόμενο στο Βενιζέλειο ωστόσο σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα οι ιατροί να κρίνουν ως απόλυτη αναγκαία τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Άμεσα σήμανε συναγερμός τόσο στα δύο νοσοκομεία όσο και στο ΕΚΑΒ για την ταχύτερη μεταφορά του κοριτσιού που παλεύει με την πιο ύπουλη νόσο των ημερών μας για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...