17.1 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: “Πέφτει” ο αριθμός των ασθενών με covid-19 στα νοσοκομεία – Στα Χανιά ο υψηλότερος αριθμός

Ημερομηνία:

Μέρα με τη μέρα μειώνονται οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης. Σήμερα στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού νοσηλεύονται 79 άτομα, εκ των οποίων τα 61 σε κλινική covid και τα 18 σε ΜΕΘ διασωληνωμένα.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία των νοσηλειών:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 18 ασθενείς, 8 στην κλινική Covid και 10 στη ΜΕΘ
  • Στο Βενιζέλειο 18 ασθενείς, 12 στην μονάδα Covid και 6 στη ΜΕΘ
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων 33 ασθενείς, 31 στην μονάδα Covid και 2 στη ΜΕΘ
  • Στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου 5 ασθενείς στην μονάδα Covid
  • Στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 3 ασθενείς στη μονάδα covid
  • Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας 1 ασθενής στην κλινική Covid
  • Στο Νοσοκομείο Σητείας  1 ασθενής στην κλινική Covid

Χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό είναι το νοσοκομείο Νεάπολης.

cretalive.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε 16 σταθμούς σε όλη την Κρήτη συνεχίζονται οι απολυμάνσεις για την ευλογιά του προβάτου

16 απολυμαντικοί σταθμοί σε όλη την Κρήτη για την προστασία από την ευλογιά του προβάτου. Αλλαγή θέσης στον σταθμό Χανίων. Λειτουργία Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-14:00.

Χάρης Μαμουλάκης: «Προστασία μνημείου ή δώρο στα ιδιωτικά πάρκινγκ;»

Ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει το κλείσιμο 500 δωρεάν θέσεων στάθμευσης στα Βενετσιάνικα Τείχη, μιλώντας για «διοικητική παράνοια» και αντικρουόμενες αποφάσεις του κράτους.

Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών ΠΚ: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις για την ακρίβεια και την εμπλοκή στον πόλεμο

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών ΠΚ καλεί σε κινητοποιήσεις στα Χανιά ενάντια στην ακρίβεια και την εμπλοκή στον πόλεμο. Συλλαλητήριο στις 17/3 και σύσκεψη στις 22/3.

Στα Χανιά τον Ιούλιο το Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Στα Χανιά τον Ιούλιο του 2026 το Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών. Συνάντηση Αρναουτάκη-Καστρινάκη στο Ηράκλειο για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης.