17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Στις 23 Ιουλίου η δίκη του γυμναστή για παιδική πορνογραφία

Ημερομηνία:

Για τις 23 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 54χρονου γυμναστή από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Οι συνήγοροι του 54χρονου κατέθεσαν αίτημα αναβολής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας που εξετάζει το φωτογραφικό υλικό από δεκάδες σκληρούς δίσκους και στικάκια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Γιώργος Στειακάκης, δήλωσε ότι η κατηγορία είναι ανυπόστατη και ότι οι φωτογραφίες από τις οποίες προέκυψε η κατηγορία είναι φωτογραφίες που όχι μόνο δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του πορνογραφικού υλικού, αλλά δεν εμπίπτουν σε καμία κατηγορία που θα πρόσβαλε οποιονδήποτε.

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έρθει από την Αθήνα το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες οι οποίες θα έχουν εκτυπωθεί, θα έχουν χαρακτηριστεί και αξιολογηθεί, έτσι ώστε να καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, διάθεση ή διαστροφή που αποδίδεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο με οικογένεια και ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ