22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Του έκαναν τεστ και βγήκε αρνητικό, τον έβαλαν στην Πνευμονολογική και βγήκε θετικό – Όλοι οι ασθενείς στην Πνευμονολογική για κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Σε “κλοιό” κορωνοϊού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή τη νοσηλεία ενός 60χρονου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretalive.gr, o 60χρονος προσήλθε ασθενής τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο και εξετάστηκε για κορωνοϊό, ωστόσο το τεστ αυτό βγήκε αρνητικό. Επειδή τα συμπτώματά του ήταν τέτοια, κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Του έγινε και δεύτερο τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό, θέτοντας σε συναγερμό γιατρούς και προσωπικό.

Πλέον τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι ασθενείς που βρίσκονταν στον θάλαμο μαζί του μεταφέρονται στην Μονάδα covid ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθούν όλοι οι ασθενείς της κλινικής και το ιατρικό και άλλο προσωπικό.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ