14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Του έριξαν πρόστιμο επειδή μετέφερε την πεθερά του στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός νομού και παράβαση ωραρίου επιβλήθηκε σε έναν νεαρό άνδρα από την Κρήτη και συγκεκριμένα τον Αγ. Νικόλαο, που χρειάστηκε να μεταφέρει εσπευσμένα την πεθερά του στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το ekriti και σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του ατόμου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Ράδιο Κρήτη), το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να μεταφέρει την πεθερά του που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Εκεί, οι γιατροί την παρέπεμψαν εκτάκτως για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και την μετέφερε ασθενοφόρο, με τον νεαρό άνδρα να ακολουθεί με το όχημά του.

Μετά την άφιξή τους στο Ηράκλειο, και την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ, ο νεαρός άνδρας πήρε τον δρόμο της επιστροφής στον Αγ. Νικόλαο, κρατώντας μάλιστα ως αποδεικτικό στοιχείο μετακίνησης τη βεβαίωση νοσηλείας, χωρίς ωστόσο να στείλει sms μετακίνησης.

Στον δρόμο του γυρισμού επί του ΒΟΑΚ, τον σταμάτησε κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος. Ο άνδρας εξήγησε στον αστυνομικό το λόγο μετακίνησής του από τον ένα νομό στον άλλο, δείχνοντας και το χαρτί νοσηλείας, που έφερε τις υπογραφές των γιατρών. Ο αστυνομικός του είπε ότι το χαρτί δεν ισχύει ως τεκμήριο, κόβοντας του πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άντρας αναμένεται να κληθεί στην ασφάλεια για ένσταση σχετικά με την ποινή του, η οποία και αναμένεται να σβηστεί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...