21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρήτη – τροχαίο: Θρήνος για τον 33χρονο Αντώνη που “έσβησε” στην άσφαλτο…

Ημερομηνία:

Απέραντη θλίψη και βαρύ πένθος έχει σκορπίσει ο θάνατος του 33χρονου οδηγού της μηχανής λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Aδελιανό Kάμπο Ρεθύμνου.

Tη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης, επιχειρηματίας στην πόλη του Ρεθύμνου και ιδιοκτήτης beach bar.

Ο άτυχος νέος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με μεγάλο κύκλο και όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Ο 33χρονος Αντώνης οδηγούσε τη μηχανή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν εκείνη ξέφυγε, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, της πορείας της με συνέπεια να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.

Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος καθώς όταν βρέθηκαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ ο 33χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του έτους η Κρήτη θρηνεί 28 ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο ενώ ζωντανές είναι ακόμh οι μνήμες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά όπου δύο νέοι άνθρωποι, μόλις 15 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους ενώ μία 23χρονη φίλη τους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε και τα ξημερώματα στην Εθνικό Οδό στο ύψος του κόμβου στο Κολυμπάρι Χανίων με ένα ΙΧ να γίνεται κυριολεκτικά σμπαράλια…

https://www.ekriti.gr/kriti/kriti-trohaio-thrinos-gia-ton-33hrono-antoni-poy-esbise-stin-asfalto

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...