12.6 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: 2,6 εκατ. ευρώ για τη στήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Ημερομηνία:

Με απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη χρηματοδοτείται με 2,6 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014 – 2020» το έργο «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στις σχολικές μονάδες της Κρήτης».

Στόχος είναι στηριχθούν μαθητές και μαθήτριες με αναπηρίες ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που φοιτούν στα σχολεία της Κρήτης και αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν την προσαρμογή τους και την ικανότητα μάθησης στο σχολικό τους περιβάλλον.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποτάμι της ανανέωσης της Νέας Αλλαγής ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω

Του Ματθαίου Σουλαδάκη Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν ένα πλήρες...

Η ντόπια πλουτοκρατία και οι πόλεμοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ

Του Νεκτάριου Κοκολαντωνάκη Οι αγορές υποφέρουν και αυτές, αλλά κυρίως...

Μιλένα Αποστολάκη: Προκλητική η σιωπή της κυβέρνησης για τις χρεώσεις των τραπεζών στους απλούς λογαριασμούς

Κοινωνικά άδικη και θεσμικά απαράδεκτη χαρακτήρισε η Μιλένα Αποστολάκη την πρακτική...