16.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Κραυγή αγωνίας από το Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη για τις αθλητικές υποδομές

Ημερομηνία:

Τα σοβαρά προβλήματα που καταγράφονται στις αθλητικές υποδομές, αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που εδρεύουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Χανίων (Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου, Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, Κολυμβητήριο Ν. Χώρας Χανίων, έλλειψη υποδομών σφυροβολίας, κ.α.), εξέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Αθήνα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων στον αρμόδιο υφυπουργό «τα εν λόγω προβλήματα στις αθλητικές υποδομές αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στα Χανιά» ζητώντας παράλληλα να δοθούν άμεσες λύσεις από την Πολιτεία για την κατάσταση εγκατάλειψης που η ίδια έχει οδηγήσει τις αθλητικές υποδομές.

Και πρόσκληση για αυτοψία αθλητικών υποδομών στα Χανιά…

Σε συνέχεια, μάλιστα, της εν λόγω επίσκεψης του, ο Μανώλης Σκουλάκης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον κ. Ανδριανό με την οποία τον καλεί «να επισκεφθεί το Δήμο Χανίων το αμέσως προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα σοβαρά προβλήματα, τις ελλείψεις αλλά και τις παραλείψεις που υπάρχουν από πλευράς Πολιτείας στον τομέα των αθλητικών υποδομών και να αναλάβει πρωτοβουλία για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που ταλανίζουν τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ